Advies met betrekking tot stucwerk

Ga je binnenkort aan de slag met een stucklus en heb je behoefte aan advies om het stucwerk tot een succes te maken? Dan reken je op de experts van Stucshowroom uit Leiden. Je kunt bij ons terecht voor al je stucmaterialen, én voor uitgebreid advies op maat. Wij denken graag met je mee om jouw project te laten slagen.

Als je advies over stucwerk nodig hebt, reken je op ons

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op stucgebied. Wij houden stukadoors up-to-date met trainingen, demonstraties en workshops. Zo weet ook jij altijd wat de nieuwste trends en technieken zijn, zodat je ze in je werkzaamheden toe kunt passen. Wanneer je advies nodig hebt met betrekking tot stucwerk, kun je altijd terecht in onze winkel in Leiden. Natuurlijk helpen we je ook graag aan materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Denk daarbij aan spachtelputz, een weerbestendige sierpleister. Ook voor sierlijsten en ornamenten reken je op ons.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Stel je vragen telefonisch of via e-mail aan onze experts

Heb jij advies nodig voordat je met ingewikkeld stucwerk gaat beginnen of zoek je een winkel om stucbenodigdheden te kopen? Dan staan onze specialisten voor je klaar! Bij Stucshowroom hebben we de kennis in huis om jou van advies op maat te voorzien. Je bereikt ons door te bellen naar 071 – 512 75 80 of een e-mail te sturen naar info@stucshowroom.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.