Beal Mortex

Beal Mortex

Een stoere industriële look en feel in je badkamer, keuken, woonkamer of trappenhuis.

Wil je ook een tijdloos en elegante wand- en/of vloerafwerking dat afgestemd is op jouw interieur? We helpen je graag. Wat je ook voor ogen hebt, met Beal Mortex en de specialistische kennis en kunde van onze medewerkers zorgen we ervoor dat jouw decoratieve interieurwensen realiteit worden. Stucshowroom werkt samen met een tal van Mortex-verwerkers die de opleidingen en ontwikkelingen van MORTEX nauwlettend volgen en zich hierdoor hebben ontwikkeld tot specialisten. De verwerker van MORTEX eigent zich het materiaal op basis van zijn vaardigheden, handigheid en technische expertise. Elk resultaat is uniek.

Ook verwelkomen wij je graag in onze showroom om inspiratie op te kunnen doen. Klik hier om contact op te nemen of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Wat is Beal Mortex

Beal Mortex is micro-mortel dat bij nieuwe projecten of renovaties gebruikt wordt voor het maken van decoratieve bekledingen op wanden en vloeren. Het is een flexibel en zeer sterk bouwproduct dat lang meegaat en weinig onderhoud vereist. Daarnaast heeft Beal Mortex waterdichte kwaliteiten, waardoor het ook geschikt is voor wanden en vloeren in bijvoorbeeld badkamers en sauna´s.

Ondoordringbaar en slijtvast

Dankzij de ongeëvenaarde slijtageweerstand, heeft MORTEX een zeer lange levensduur! Bovendien is dit materiaal met een ‘Béton Ciré’- of ‘Tadelakt’ look van zichzelf waterdicht.

Hechting, flexibiliteit en geringe dikte

Hecht op een groot aantal ondergronden, MORTEX bekleding wordt gebruikt over o.a. tegels, MDF, cement, bakstenen, etc. Aan te brengen op vele ondergronden zonder deze te verwijderen!

Doorlopende en oneindig aanpasbare bekleding

Doorlopend toegepast biedt MORTEX bekleding een naadloos resultaat en kan oneindig aangepast worden door de verschillende mogelijkheden qua pigmentatie zodat het volledig voldoet aan jouw verbeelding.

Toepassings- gebieden

Van vloeren tot muren, binnen en buiten, voor uw meubels of decoratie, laat jouw fantasie vrij lopen om persoonlijke realisaties te verkrijgen. Ontdek meerdere mogelijkheden door middel van MORTEX toepassingen, de minerale coating met unieke eigenschappen!

VLOEREN & TRAPPEN
DOUCHES & NATTE RUIMTES
MEUBILAIR & DECORATIE
ZWEMBADEN & VIJVERS

Realiseer jouw visie

Geplaatst op tegels of op een dekvloer met geschikte vloerverwarming, is de MORTEX bekleding ideaal voor jouw trappen en vloeren. Het is duurzaam en verkrijgbaar in jouw eigen stijl!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Breng een bezoek aan onze showroom

Zou je graag ideeën willen opdoen voor het laten plaatsen van decoratieve afwerkingen? Bezoek dan eens onze showroom in Leiden. Hier kun je je oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in onze showroom via Google Virtual Tour.

Ons assortiment.

Onze groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan afbouwmaterialen.

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Alle nieuwste trends