Beal Mortex kopen in Leiden

Met de Beal Mortex uit het assortiment van onze showroom in Leiden geef je jouw woning of bedrijfspand een fraai uiterlijk. Deze bekleding zorgt voor een betonlook die direct in het oog springt bij binnenkomst. Bij Stucshowroom in Leiden koop je Beal Mortex tegen een betaalbare prijs en krijg je er, indien gewenst, uitgebreid advies bij. Kom nu langs en ontdek de kwaliteit van dit product!

Schaf jouw Beal Mortex aan in onze winkel in Leiden

De Beal Mortex die je in onze winkel in Leiden kunt aanschaffen, kan in principe op elke ondergrond worden aangebracht. Of het nu om vloertegels, een cementvloer of andere ondergrond gaat, deze laag is eenvoudig aan te brengen. Het is een product van hoogwaardige kwaliteit en het is waterdicht en slijtvast. Dit maakt Beal Mortex dan ook erg onderhoudsvriendelijk. Dit materiaal is een decoratieve betonlook stuc voor jouw woning. Wanneer je Beal Mortex in onze showroom in Leiden koopt en toepast, zul je merken dat deze jouw wand of vloer de fraaie uitstraling van ruw beton geeft.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

De mogelijkheden zijn eindeloos met Beal Mortex! Dankzij de vele afwerkingstechnieken pas je de Beal Mortex producten van onze winkel in Leiden precies zo toe zoals jij het zelf voor ogen hebt. Heb je nog vragen over dit product of over onze dienstverlening? Stel ze gerust via 071 – 512 75 80 of info@stucshowroom.nl. Indien gewenst kun je ook ons contactformulier invullen.