Ons aanbod

Beal Mortex

Beal Mortex

Een stoere industriële look en feel in je badkamer, keuken, woonkamer of trappenhuis.

Wil je ook een tijdloos en elegante wand- en/of vloerafwerking dat afgestemd is op jouw interieur? We helpen je graag. Wat je ook voor ogen hebt, met Beal Mortex en de specialistische kennis en kunde van onze medewerkers zorgen we ervoor dat jouw decoratieve interieurwensen realiteit worden. Stucshowroom werkt samen met een tal van Mortex-verwerkers die de opleidingen en ontwikkelingen van MORTEX nauwlettend volgen en zich hierdoor hebben ontwikkeld tot specialisten. De verwerker van MORTEX eigent zich het materiaal op basis van zijn vaardigheden, handigheid en technische expertise. Elk resultaat is uniek.

Ook verwelkomen wij je graag in onze showroom om inspiratie op te kunnen doen. Klik hier om contact op te nemen of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Wat is Beal Mortex

Beal Mortex is micro-mortel dat bij nieuwe projecten of renovaties gebruikt wordt voor het maken van decoratieve bekledingen op wanden en vloeren. Het is een flexibel en zeer sterk bouwproduct dat lang meegaat en weinig onderhoud vereist. Daarnaast heeft Beal Mortex waterdichte kwaliteiten, waardoor het ook geschikt is voor wanden en vloeren in bijvoorbeeld badkamers en sauna´s.

Ondoordringbaar en slijtvast

Dankzij de ongeëvenaarde slijtageweerstand, heeft de MORTEX bekleding een zeer langdurig leven! Bovendien is dit materiaal met een « béton ciré » of « tadelakt » look van zichzelf waterdicht.

Hechting, flexibiliteit en geringde dikte

Hecht op een groot aantal ondergronden, de MORTEX bekleding wordt gebruikt om oa tegels, MDF, cement, bakstenen, … aan te brengen op vele ondergronden zonder deze te verwijderen!

Doorlopende en oneindig aanpasbare bekleding

Doorlopend toegepast biedt de MORTEX bekleding een naadloos resultaat en kan oneindig aangepast worden door de verschillende mogelijkheden kwa pigmentatie zodat het volledig voldoet aan uw verbeelding.

Toepassings- gebieden

Van vloeren tot muren, binnen en buiten, voor uw meubels of decoratie, laat uw fantasie vrij lopen om persoonlijke realisaties te verkrijgen. Ontdek meerdere mogelijkheden door middel van de MORTEX bekleding, de minerale coating met unieke eigenschappen!

VLOEREN & TRAPPEN
DOUCHES & NATTE RUIMTES
MEUBILAIR & DECORATIE
ZWEMBADEN & VIJVERS

Realiseer uw visie

Geplaatst op tegels of op een dekvloer met geschikte vloerverwarming, is de MORTEX bekleding ideaal voor uw trappen en uw vloeren. Het is duurzaam en verkrijgbaar in uw eigen stijl!

Ons Aanbod