Frescolori

The art of better living

Met onze FRESCOLORI® kalkpleister hebben we een product ontwikkeld waarmee ruimtes sfeervol kunnen worden ingericht. Een product dat net zo individueel is als de vereisten voor hoogwaardig, expressief en duurzaam interieurontwerp. Niet voor niets beloond met tal van prestigieuze designprijzen: een echt stuk Made in Germany .

FRESCOTON® – Gestorte Beton

Bekroonde designklassieker. FRESCOTON® – het gestorte beton – is een van de meest populaire oppervlaktes van FRESCOLORI®, zoals blijkt uit talloze nationale en internationale ontwerpprijzen en prijzen. De unieke betonlook zorgt voor een stedelijk loftgevoel. Deze kalkpleister kan op elk ondergrond worden aangebracht – gipsplaat, gips, plastic, metaal of hout en geeft een oppervlak dat op gestorte beton lijkt.

De speciale eigenschap: de hoge kwaliteit van de duurzame grondstoffen, die vrij zijn van klei en gips. Het hoofdingrediënt van FRESCOTON® is Carrara-marmer uit Toscane. Je kunt genieten van de inspirerende sfeer van een stoere wand en jezelf omgeven met een urban flair.

CARAMOR® – Natuurlijk Kalkpleister

CARAMOR® – is het hart en de basis van al onze wand en plafondafwerkingen. De CARAMOR® zelf bestaat uit meer dan 96% natuurlijke grondstoffen en ondersteunt een gezond binnenklimaat. Wanden afgewerkt met CARAMOR® kunnen “ademen”, vocht opnemen en reguleren. Geen muffe geuren, geen beslagen spiegels en een frisse, gezonde sfeer zijn de praktische voordelen van de CARAMOR® toepassing.

Bovendien is het product door en door gekleurd. Vuil kan eenvoudig worden verwijderd met een schuurpapier. Bovendien laten tot 400 structuren en 100.000 kleuren eindeloze ontwerpmogelijkheden toe, zodat jouw individualiteit en creativiteit geen grenzen kent. Of het nu verfrissend en stoer of zachtaardig en evenwichtig is, jij zet de toon. Profiteer van de duurzaamheid en geniet van de unieke schoonheid.

ECHT METALL - Wand Veredeling

De liquid metal varianten van FRESCOLORI® maken wandafwerking exclusief, een briljant ontwerp ontmoet de glans en puurheid van unieke metalen oppervlaktes. FRESCOLORI® Echt Metall houdt zijn belofte: de zuiverste metaallegeringen als oppervlakteafwerking, garanderen een niet van echt te onderscheiden uitstraling en een spectaculaire wand.

Of het nu gaat om heldere, luxe glimmende messing of ruw-industriële roest. FRESCOLORI® Echt Metall maakt elke ruimte en elk oppervlak tot een ondenkbare belevenis.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Zien hoe een Echt Metall- of Caramor-afwerking eruit ziet?

Bezoek dan eens onze showroom in Leiden!

We laten in onze showroom bijna alle afwerkingen zien van Frescolori, zelfs op grote wanden. Hiermee kun je je veel makkelijker oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in onze showroom via Google Virtual Tour.

Ons assortiment.

Onze groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan afbouwmaterialen.

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Alle nieuwste trends