Knauf Skin

Warm van binnen

Met Knauf Skin wordt een geïsoleerde schil om het gebouw gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat de warmteweerstand van het gebouw toeneemt en er aanzienlijk op energie kan worden bespaard gedurende de koude maanden. In de zomer daarentegen zorgt deze schil voor een aangenaam koel binnenklimaat. Knauf Skin biedt daarnaast extra leefcomfort doordat er minder hinder is van tocht en buitengeluiden.

 

Mooi van buiten

De buitenmuur kan met Knauf Skin op verschillende manieren worden afgewerkt. Een veel gebruikte wijze is het bepleisteren van de buitenmuren, bijvoorbeeld met het onderhoudsvriendelijke Knauf MineralAktiv. Dit is een revolutionair systeem, bestaande uit een pleister en een verf, dat algen- en schimmel-groei tegengaat. Hierdoor ziet de gevel er niet alleen na oplevering mooi uit, maar zal er veel minder snel een groene aanslag ontstaan.

De eindafwerking van Knauf Skin kan ook bestaan uit steenstrips (keramisch of mineraal), tegels of pleisterafwerkingen. Zo kan de buitenkant van het gebouw een volledige metamorfose ondergaan en elke door de opdrachtgever gewenste uitstraling verkregen worden. 

Gevelisolatie: verbeter je wooncomfort

Gevelisolatie heeft vele voordelen. Je energierekening daalt en je wooncomfort stijgt. Geïsoleerde gevels (buitenmuren) voelen minder koud aan.

  • De Knauf isolatiematerialen hebben een hoge isolatiewaarde: er wordt direct bespaard op energie(kosten)

Knauf Skin is veel meer dan een eenvoudige optelsom van materialen.

Het zijn complete systemen die worden gekenmerkt door hun uitstekende prestaties op het gebied van warmte- isolatie en daarnaast wordt door een Knauf gepleisterde eindafwerking een mooie uitstraling verkregen. Op deze wijze wordt het wooncomfort van de bewoners verzekerd en komt de gevel er weer als nieuw uit te zien.

Benieuwd naar het proces?

Bekijk de trainingsvideo van Knauf om te zien hoe jouw gevelisolatie in zijn werk gaat.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd hoe de opbouw van gevelisolatie in zijn werk gaat?

Bezoek dan eens onze showroom in Leiden!

Uniek is dat wij een grote opstelling in de showroom hebben waarop je de complete opbouw van gevelisolatie inclusief alle mogelijke afwerkingen kunt zien. Hiermee kun je je veel makkelijker oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in onze showroom via Google Virtual Tour.

Ons assortiment.

Onze groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan afbouwmaterialen.

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Alle nieuwste trends