Knauf StucBeton

Met Knauf StucBeton kies je voor een makkelijk en snel te verwerken product met een gegarandeerd mooi eindresultaat. Werken met Knauf StucBeton heeft alleen maar voordelen voor jou als vakman. Het biedt je alles om in een handomdraai een state-of-the-art betonlook te creëren voor je klanten. Met keuze uit acht trendy kleuren, passend in elke omgeving en elke ruimte.

Decoratieve afwerkingspleister

Knauf StucBeton is een decoratieve afwerkingspleister met een minimale dikte. Het waterdichte, pasteuze product is niet alleen makkelijk en snel te verwerken, maar ook uitermate geschikt voor de natte ruimte. Door de hoge hechtkracht kun je Knauf StucBeton op diverse soorten ondergrond verwerken: watervast multiplex, tegels, gipsplaat, gipsgebonden – en cementgebonden ondergronden.

Direct verkrijgbaar

Stucshowroom heeft Knauf StucBeton gewoon op voorraad zodat jij direct kan starten met de klus. 

Wil je het eerst proberen? Er zijn startsets beschikbaar om de verwerking van StucBeton te oefenen, bijvoorbeeld in een toiletruimte of een kleine muur in de slaapkamer.

De set (t.w.v. € 230,-) bevat alle benodigdheden om 6m² wandoppervlak te verfraaien met StucBeton en is momenteel slechts € 99,- (excl. btw / beperkte beschikbaarheid)*

*helaas uitverkocht

StucBeton op een gladde en betegelde ondergrond

Hoe verwerk ik supersnel, supereasy en supermooi Knauf StucBeton?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Breng een bezoek aan onze showroom

Zou je graag ideeën willen opdoen voor de afwerking van jouw huis? Bezoek dan eens onze showroom in Leiden. Hier kun je je oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in onze showroom via Google Virtual Tour.

Ons assortiment.

Onze groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan afbouwmaterialen.

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Alle nieuwste trends