Knauf producten en systemen

Vind de kwaliteit van Knauf in al onze oplossingen. Of het nu gaat om een productreferentie of een compleet systeem, vind wat je nodig hebt per toepassingsgebied, per actie of volgens jouw specifieke behoeften (assortiment, materialen of prestaties). Denk hierbij aan:

  • Gipsen
  • Cementpleisters
  • Dunpleisters
  • Voorbehandelingsmiddelen
  • Knauf Skin
  • Aquapanel
  • Stucplaten

Knauf

Topkwaliteit producten en systemen voor de bouw, dat is waar Knauf voor staat. Samen met Knauf lever je elke dag weer het beste eindresultaat. Stucshowroom verschaft je alle informatie betreft Knauf, met name t.b.v. de ‘natte afbouw’, bijvoorbeeld extra documentatie over onze producten en systemen én de verwerking ervan. Ook kunnen we helpen met persoonlijk technisch advies. Neem dus gerust contact op of meld je aan voor een training bij de Knauf Akademie.

KNAUF Partner Stucsystemen

Door deze intensieve samenwerking tussen Stucshowroom en Knauf profiteren we van nog meer voordelen. Samen met Knauf kiezen we voor duurzame groei. Onze keuze voor Knauf komt voort uit de reeds jarenlange samenwerking. Deelname van Stucshowroom aan het Knauf Partner Programma is een bekroning op de inzet die wij tonen om gezamenlijk verder te bouwen aan ons succes.

KNAUF Partner

Knauf vindt dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Om deze visie in te vullen, werkt Knauf intensief samen met onder andere de handelspartners. Het Knauf Partner Programma is sinds 2015 beschikbaar voor (geselecteerde) Nederlandse handelspartners van Knauf.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Zien hoe groot ons Knauf assortiment is?

Bezoek dan eens onze winkel in Leiden!

In ons magazijn kan je er haast niet meer omheen, ons Knauf voorraad is gigantisch en je grijpt hier nooit mis. Uniek is dat wij een grote opstelling in de showroom hebben waarop je de complete opbouw gevelisolatie van Knauf Skin inclusief alle mogelijke afwerkingen kunt zien. Hiermee kun je je veel makkelijker oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in ons magazijn via Google Virtual Tour.

Ons assortiment.

Onze groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan afbouwmaterialen.

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Alle nieuwste trends