Klaarstaan voor de

Schilder

Dé schildergroothandel van Leiden

Als professionele schildergroothandel in Leiden hebben wij alles in huis voor jouw verfklus. Bij ons vind je verfsoorten van uitstekende kwaliteit. Of je nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, wij hebben precies wat je zoekt. Zowel kwaliteitsverf als alle schildertoebehoren kun je kopen bij onze groothandel in Leiden.

In onze schildergroothandel in Leiden vind je diverse schilderproducten

De beste kwaliteit vind je hier

Onze winkel levert sinds jaar en dag professionele kwaliteit verven en lakken van ‘project’- tot ‘high-end’-kwaliteit en werkt op duurzame wijze samen met grote gerenommeerde verffabrikanten. Zo bieden wij jou de beste schildertoebehoren vanuit onze schildergroothandel in Leiden.

Het aanbod aan schildertoebehoren in onze winkel in Leiden

Bij ons vindt u diverse soorten verf, zoals krastvaste watergedragen lakverf voor keukenkasten, deuren, meubelen of drukkasten in mat of zijdeglans. Ook helpen onze gevelverf en hoogglanslak om jouw trap, vloer of buitengevel in alle facetten laten shinen.

Wij hebben tevens deze troeven in huis:

  • BOSS-Hybride: doorschilderverf voor op muren en op hout
  • BOSS-Touch: dé ultiem reinigbare matte muurverf
  • BOSS Persisto: krasvaste en ‘fingerprint-proof’-afwerklak

Daarnaast beschikken wij bij onze schildergroothandel in Leiden over een breed scala aan verspuitbare plafond- en muurverven.

BOSS paints

Kwaliteit is een zeer ruim begrip. We nemen de verantwoordelijkheid op om een onberispelijk eindresultaat en de hele weg ernaartoe zo kwalitatief mogelijk te maken. Dat doen we door zeer hoogstaande verfproducten, verftoebehoren en diensten aan te bieden. Verfproducten die aan de verwachtingen van de schilder én de eindklant voldoen, zowel naar levensduur als naar kleurjuistheid. BOSS paints producten voldoen aan alle eisen om van jouw verfproject een succes te maken. In onze schildergroothandel in Leiden schaf je de verf en schildertoebehoren van dit merk aan tegen een betaalbare prijs. Zo ben je helemaal klaar om jouw woning of pand te schilderen.

Een professionele huisstijl

Professionaliteit en herkenbaarheid uitstralen als bedrijf is in deze tijd heel erg belangrijk. Ook hier kunnen wij bij helpen. Naast het leveren van afbouwmateriaal kunnen wij ook helpen met de communicatie van je bedrijf.

  • een sterk logo
  • professionele huisstijl
  • briefpapier
  • visitekaartjes
  • social media campagne
  • websites

Maak gebruik van onze dienstverlening

Heb je behoefte aan projectbegeleiding, een projectrapportage, of een kleuradvies? Onze technische adviseurs staan voor je klaar. Profiteer direct van de servicegerichte dienstverlening van onze schildergroothandel in Leiden. Bespreek je wensen via het telefoonnummer 071 – 512 75 80 of e-mailadres info@stucshowroom.nl.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends en technieken in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!