Wij zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel 2023

Stem jij op ons?

Stucshowroom is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland. Zonder dat we er erg in hebben blinken we volgens anderen blijkbaar uit in service en klantgerichtheid, terwijl de manier waarop wij onze klanten van dienst zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld is. Het is gewoon de wijze hoe wijzelf behandeld willen worden. Ons team is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

In de race voor de felbegeerde titel

De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest service- en klantgerichte onderneming. Samen met andere 50 genomineerde bedrijven, verdeeld in 7 sectoren, zijn we in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Rijnland 2023. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business. We zullen ons als Stucshowroom dinsdag 14 februari gaan voorstellen aan de jury en die gaan we in een korte pitch vertellen waarom juist wij de terechte winnaar moeten gaan worden van de Sterkste Schakel.

Erkenning door eigen relaties

De Sterkste Schakel Verkiezing wordt in 2023 alweer voor de twintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Sinds 1981 en nog steeds vooruitstrevend

Al meer dan 40 jaar is Stucshowroom dé winkel voor de afbouw waar je terecht kan voor materialen, advies, inspiratie en natuurlijk gezelligheid. Elke klant, groot of klein, verdient het om goed op weg geholpen te worden. Hier staat een toegewijd team voor je klaar die Stucshowroom een duidelijke  meerwaarde geven door hun persoonlijke betrokkenheid, inventiviteit en verantwoordelijkheid.

Stem jij op ons?

De Sterkste Schakel kent naast de juryprijzen ook nog een Publieksprijs. Iedereen kan één stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf.

Vind je dat Stucshowroom de Sterkste Schakel verkiezing moet winnen? Klik dan op de link, stem en maak ons de publiekswinnaar!

(De stembus van de publieksprijs is geopend van 11-03-2023 10:00u tot en met 16-03-2023 13:00u)

Meer weten over de Sterkste Schakel verkiezing?

Ons assortiment.

Onze stukadoor groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan stukadoorsmateriaal. 

Sierlijsten en ornamenten

gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

alle nieuwste trends