Strikolith staat naast je

Strikolith loopt voorop als fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Daarnaast fungeren zij als professionele sparringpartner voor de opdrachtgever, architect, professionele verwerker en distributeur. Zo leveren we samen projecten op waar we supertrots op kunnen zijn. Van afwerkpleisters tot hecht- en grondmortels: bekijk ons breed assortiment aan Strikolith-producten:

  • Gevelsystemen
  • Kalkmortels
  • Cementpleisters
  • Dunpleisters
  • Voorbehandelingsmiddelen
  • Sierpleisters
  • Restauratie speciaalproducten
  • Waterdichtsystemen
  • Decoratieve afwerkingen
  • Muur- en gevelverven

Karakterbepalend in gevel-, wand- en plafondafwerking

Gaat het over afwerking, dan gaat het over Strikolith. Speciaal voor binnen- en buitengebruik ontwikkelde Strikolith een totaalassortiment van sierpleisters, minerale pleisters, afbouw- en muurverven, gipsen en plamuren die zich probleemloos laten verwerken en in vele kleuren en structuren verkrijgbaar zijn.

S(t)ucces gegarandeerd

Vooruitstrevende producten van de allerbeste kwaliteit, zodat jij meer meters maakt in minder tijd. Als het gaat om goede producten en vernieuwingen in de markt, staat Strikolith altijd vooraan. Hiermee functioneren zij al jarenlang als onmisbare partner voor stuccend Nederland. Sluit je ook aan en maak meer meters in minder tijd. Een breed assortiment in wand- en gevelafwerking, zodat Stucshowroom jou optimaal kan bedienen. Kwalitatieve producten waar jij behoefte aan hebt en waarmee je elke klus kunt klaren? Check. Betrouwbare levertijden en een fijne samenwerking?

Check! Strikolith staat naast Stucshowroom en helpt jou maximaal te bedienen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Zien hoe groot ons Strikolith assortiment is?

Bezoek dan eens onze winkel in Leiden!

In ons magazijn kan je er haast niet meer omheen, Strikolith beslaat een groot deel van ons assortiment. Handig is dat wij een grote opstelling in de showroom hebben waarop je diverse gevelsystemen van Strikolith inclusief alle mogelijke afwerkingen kunt zien. Hiermee kun je je veel makkelijker oriƫnteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in ons magazijn via Google Virtual Tour.

Ons assortiment.

Onze groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan afbouwmaterialen.

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Alle nieuwste trends