Klaarstaan voor de

STUKADOOR

Dé showroom voor iedere stukadoor

Met onze showroom zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden een begrip in regio Leiden: als stukadoor vind je bij ons ongetwijfeld alles wat je nodig hebt. Ons enthousiaste team staat voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste materialen.

Het assortiment van onze showroom voor de professionele stukadoor

Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant het gevoel krijgt dat hun woning eindelijk eigen wordt. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom is het assortiment van onze showroom uitgebreid en veren wij mee met de behoeften van de stukadoor voor het beste en mooiste resultaat.

Samen groeien

Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Ons team voorziet u tevens graag van advies met betrekking tot stucwerk.

Meer dan gips

Een professionele huisstijl

Professionaliteit en herkenbaarheid uitstralen als bedrijf is in deze tijd heel erg belangrijk. Ook hier kunnen wij bij helpen. Naast het leveren van afbouwmateriaal kunnen wij ook helpen met de communicatie van je bedrijf. Denk daarbij aan:

  • Een sterk logo
  • Een professionele huisstijl
  • Briefpapier
  • Visitekaartjes
  • Social media campagne
  • Website
  • Belettering van je bedrijfsauto

We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Laat ons weten hoe we je mogen helpen

Ben je benieuwd naar het aanbod van onze showroom in Leiden? Of heb je nu al vragen over ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat je graag te woord! Bel naar 071 – 512 75 80  of stuur een e-mail met je vraag naar info@stucshowroom.nl, dan beantwoorden wij je vraag zo snel mogelijk.

Showroom

Ervaar onze compleet ingerichte showroom voor de stukadoor met de laatste trends en technieken in de stijlen die op dit moment veelgevraagd zijn.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn en allebei in onze showroom terugkomen.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!