Interieuradvies van onze medewerkers in Leiden

Wij geven je graag interieuradvies, zoals kleuradvies, voor het interieur van jouw woning of bedrijfspand in Leiden. Zit je midden in een verbouwing? Of wil je jouw pand een nieuw uiterlijk geven? Stucshowroom staat voor je klaar! De medewerkers van onze showroom in Leiden hebben kennis van interieurstijlen en kunnen je daardoor van een gedegen interieuradvies voorzien. Of het nu om algemeen interieuradvies voor de plaatsing van het meubilair gaat, of meer specifiek om kleuradvies voor je interieur: de vakmensen van onze winkel in Leiden denken graag met je mee.

Je rekent op ons voor interieuradvies voor jouw pand in regio Leiden

Communicatie staat bij ons centraal. Ons personeel staat er altijd voor open om je wensen te bespreken. De uitgebreide service die wij bieden, maakt ons uniek. Voor zowel het leveren van materialen als professioneel advies kun je bij ons terecht. Wij geven graag interieuradvies voor jouw pand in de regio Leiden, van de inrichting van het pand tot kleuradvies voor het interieur. Welke kleur jouw voorkeur ook heeft, bij ons koop je de schildertoebehoren die je nodig hebt om jouw pand mooi te verven. Wij verkopen ook diverse soorten verf in onze winkel. Je schaft zo direct verf aan voor jouw interieur, aansluitend op het kleuradvies dat je van onze medewerkers in Leiden ontvangt.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan jouw bezoek aan onze showroom direct

Wil je kleuradvies ontvangen voor het interieur van je pand in Leiden, of heb je behoefte aan algemeen interieuradvies? Kom dan eens langs in onze showroom en ga in gesprek met onze deskundige medewerkers. Heb je geen tijd om naar onze showroom in Leiden te komen voor interieuradvies? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 071 – 512 75 80 of via het e-mailadres info@stucshowroom.nl. Eventueel kun je ook ons contactformulier invullen. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar!