Dé verfwinkel van Leiden

In onze verfwinkel in Leiden kun je elke soort verf vinden die je maar nodig hebt. Wil jij grondverf of verf voor je muren kopen? Stucshowroom heeft het in huis! In onze showroom is alles aanwezig voor de afbouw van je woning of bedrijfspand en verf is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van. Mocht je nog op zoek zijn naar verf van een verfspeciaalzaak voor jouw project, kun je dus het beste naar onze verfwinkel in Leiden komen!

In onze verfwinkel in Leiden vind je verf van topkwaliteit

Zeker in de laatste jaren is ons assortiment aan verf in onze verfwinkel in Leiden een stuk meer divers geworden. Doordat wij samenwerken met enkele gerenommeerde merken, zijn wij in staat om zowel particulieren als verfprofessionals precies de verf aan te bieden die zij zoeken. Wij bieden bijvoorbeeld A-kwaliteit verf aan van BOSS paints. Onze verfspeciaalzaak in Leiden is de eerste plaats in Nederland waar de verfproducten van dit merk te koop zijn. De artikelen van BOSS paints in onze schildergroothandel variëren enorm. Heb je gevelverf nodig? Wil je verf voor je muren kopen van dit merk? Het kan allemaal bij ons!

Onze deskundige medewerkers helpen je graag

In onze verfspeciaalzaak in Leiden vind je verf die geschikt is om zowel wanden als vloeren te verven. Of het nu om vloer- en wandtegels gaat of om een wand van gips, wij hebben altijd bruikbare verf ter beschikking. Weet je niet goed welke verf je nodig hebt voor jouw project? Maak dan jouw wensen kenbaar aan onze medewerkers. Zij kijken graag met je mee welke verf je het beste kunt kopen.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Schaf jouw verf aan in onze verfspeciaalzaak in Leiden

Breng een bezoek aan onze verfwinkel in Leiden en schaf de verf aan die jij nodig hebt. Besluit je toch om het verven aan een specialist over te laten? Vraag dan aan ons wie jou het best kan helpen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan professionals in de afbouwindustrie. Al vele projecten zijn met behulp van onze producten en diensten tot een goed einde gebracht. Heb je nog vragen over de verf die je wilt kopen of over onze dienstverlening? Bel dan naar 071 – 512 75 80 of stuur een e-mail naar info@stucshowroom.nl.