Knauf MP 75 Diamant

Extra harde machinepleister voor langdurige mooie wanden

Knauf MP 75 Diamant is een machinepleister met een verhoogde oppervlaktehardheid en druksterkte (≥ 6 N/mm). Dankzij die hardheid blijven wanden langer mooi, beschadigingen aan de wand worden tot een minimum beperkt. Je kunt MP 75 Diamant gebruiken op de meeste steenachtige wanden en plafonds binnen, zelfs in keukens en badkamers in woningen. Let op: de ondergrond moet wel minimaal dezelfde hardheid hebben als MP 75 Diamant. Pas bij betonnen plafonds altijd Knauf PutzPinnen toe.

Voordelen professional

Voordelen eindgebruiker

Zelffabricage van sierlijsten

Wij bieden ook maatwerk aan voor het herstellen van oude bestaande plafonds en wanden. Sommige ruimtes vragen voor een eigen oplossing als het gaat om sierlijsten of ornamenten. Stucshowroom weet dit uit ervaring door de samenwerking met een aantal grote projecten.

Benieuwd naar het proces?

Bekijk de video om te zien hoe wij te werk gaan bij het maken van nieuwe lijsten.

Sierlijsten kopen

Er komt veel kijken bij het afwerken van een woning. De muren en plafonds bepalen voor een groot deel de sfeer van jouw interieur. Het is daarom belangrijk dat je voor een stijl kiest dat bij jouw smaak past. Bij het kopen van sierlijsten adviseert Stucshowroom je op een persoonlijke wijze over de mogelijkheden. In onze showroom zie je verschillende voorbeelden en kun je terecht met vragen. Wij hebben professionele materialen en gereedschappen in ons assortiment waardoor je bij het kopen van sierlijsten deze ook netjes kunt plaatsen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Breng een bezoek aan onze showroom

Zou je graag ideeën willen opdoen voor het maken of plaatsen van ornamenten? Bezoek dan eens onze showroom in Leiden. Hier kun je je oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Ons assortiment.

Onze stukadoor groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan stukadoorsmateriaal. 

Sierlijsten en ornamenten

Voor de vakman en particulier

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Voor de vakman en particulier