Onze showroom

In onze showroom vind je altijd wel een afwerking die aansluit bij jouw wensen. Doe inspiratie op, bekijk de nieuwste trends en ga samen met een adviseur op zoek naar de juiste afwerking, tegelsoort en inrichting. Stucshowroom heeft alles in huis om jouw woning of bedrijfspand een mooie afwerking te geven. Kom dus langs bij dé specialist in Leiden!

Laat je verassen door ons aanbod

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw woonkamer, badkamer of keuken? Kom nu al langs in onze showroom in Leiden en bekijk de nieuwste trends in wand-, plafond- en vloerafwerkingen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan stuc- en tegelafwerkingen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende kleuren, soorten en stijlen. Betonlook, ‘Eric Kuster’-style, industrieel  Weet je niet echt welke afwerking het meest geschikt is voor jouw woning of bedrijfspand? Ga dan eens met onze ervaren medewerkers in gesprek. Zij luisteren graag naar jouw wensen en denken mee om de beste optie in jouw situatie te vinden. Door hun persoonlijke benadering voel je je gelijk thuis in onze showroom.

Buitengevelisolatie

Benieuwd hoe de opbouw van gevelisolatie in zijn werk gaat?

Bezoek dan eens onze showroom in Leiden! Uniek is dat wij een grote opstelling in de showroom hebben waarop je de complete opbouw van gevelisolatie inclusief alle mogelijke afwerkingen kunt zien. Hiermee kun je je veel makkelijker oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen.

Meer weten? (hier klikken)

Kleuradvies nodig?

Onze stylist komt bij jou aan huis voor een uitgebreid kleuradvies. We zetten graag de voordelen voor je op een rijtje:

  • Geen twijfels en keuzestress
  • Ontdek het effect van kleur op jou en jouw leefomgeving
  • Stel met onze kleurexpert jouw gewenste kleurenpalet samen
  • Dankzij professioneel advies kun je zo aan de slag met jouw klus

Meer weten? (hier klikken)

Wist je dat..

…dat alle aankleding in onze showroom direct afgerekend en meegenomen kan worden? Zie je een mooie kast die perfect matcht met je zojuist uitgekozen stucafwerking of tref je een kekke spiegel die jij goed kwijt kan boven je wastafel in de badkamer? Betaal ‘m en neem direct mee!

Een uitgebreid aanbod aan stuc- en schilderbenodigdheden

De stucbenodigdheden die je bij ons kunt kopen zijn geschikt voor zowel particulieren als professionals. Wij verkopen veel stukadoorsmateriaal in onze shop in Leiden. Wil jij stucgereedschap kopen? Dan heb je bij ons dus keus genoeg. Wij hebben alles in huis om van jouw project een succes te maken. Als erkend afbouwgroothandel in Leiden bieden wij bovendien uitgebreid advies voor het werk dat je uit gaat voeren. Heb je toch de voorkeur voor het uitbesteden van je stuc-, en/of schilderwerk? Dan kun je aan onze medewerkers vragen wie je het beste inschakelt. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid netwerk. Wij kennen daarom altijd wel iemand die geschikt is voor jouw opdracht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Breng een bezoek aan onze showroom

Onze medewerkers staan klaar voor het geven van gedegen advies en meer informatie zodat je bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071-512 75 80.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in onze showroom via Google Virtual Tour.

Ons assortiment.

Onze stukadoor groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan stukadoorsmateriaal. 

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

alle nieuwste trends