BOSS paints vind je in Nederland bij ons in Leiden

Verfproducten van het beroemde merk BOSS paints kun je in Nederland enkel in onze winkel in Leiden krijgen. Deze verf is van de allerbeste kwaliteit. Al onze afnemers zijn erg enthousiast over de verfproducten van dit merk. Breng eens een bezoek aan Stucshowroom in Leiden en koop deze kwaliteitsverf bij het enige verkooppunt van BOSS paints in Nederland!

BOSS paints verf koop je in Nederland exclusief in onze showroom in Leiden

In onze schildergroothandel vind je diverse soorten verf van hoogwaardige kwaliteit. BOSS paints is een van de beste verfsoorten die wij in ons assortiment hebben. De verfproducten van dit merk zijn van high-end kwaliteit én beschikken over een duurzaam karakter. Bovendien heb je in onze verfwinkel de keuze uit verschillende soorten verf: van binnenmuurverf tot gevelverf, lakken en speciaal ontwikkelde verven voor alle type ondergronden. De BOSS paints verf zorgt voor tevredenheid bij zowel de schilder als de klant.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Krijg advies van onze deskundige medewerkers

Wanneer je een adres in Nederland zoekt om BOSS paints verf te kopen, moet je naar onze showroom in Leiden komen. Wij geven je graag advies hoe je deze verf het beste aanbrengt. Heb je nog vragen? Dan kun je die in onze winkel gerust stellen. Mocht je geen tijd hebben om langs te komen, kun je ook bellen naar 071 – 512 75 80 of e-mailen naar info@stucshowroom.nl.