Betonlook stuc kopen in Leiden

Betonlook stuc is een fraaie en eenvoudige oplossing voor de wanden van jouw woning of pand in de omgeving van Leiden. Je hoeft immers geen tegels meer aan te leggen. Bij Stucshowroom schaf je eenvoudig jouw betonlook stuc aan. Wij beschikken over alle afbouwmaterialen die je zoekt. Kom dus een keer langs bij onze uitgebreide showroom in Leiden en schaf jouw betonlook stuc aan!

De betonlook stuc van onze winkel in Leiden zorgt voor een fraaie afwerking

Betonlook stuc als wandafwerking zorgt voor een stoer en industrieel karakter. Het materiaal is voor alle muren in jouw woning of bedrijfspand geschikt. In onze showroom in Leiden vind je naast vele soorten muurverf diverse varianten betonlook stuc om zelf aan de slag te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld het slijtvast Beal Mortex aanschaffen voor een stijlvolle look. Dit is materiaal van een uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Wij geven je graag interieuradvies over hoe je je project het best kunt aanpakken. Besluit je toch liever om het werk over te laten aan een professional? Vraag dan aan onze deskundige medewerkers of zij een specialist op het gebied van betonlook stuc in de regio Leiden kunnen inschakelen. Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 071 – 512 75 80 of e-mailadres info@stucshowroom.nl. Indien gewenst kun je ook het contactformulier invullen.