Ben je op zoek naar een winkel in regio Leiden om muurverf te kopen? Dan kun je zonder twijfel terecht bij Stucshowroom! Het maakt daarbij niet uit of je een professional of een doe-het-zelver bent. In onze winkel vind je verf van uiteenlopende gerenommeerde merken, geschikt voor ieder type ondergrond.

Muurverf van hoogwaardige kwaliteit kopen doe je bij ons

Of je nu op zoek bent naar muurverf in een neutrale kleur, of juist naar een fleurige kleur: in onze schildersgroothandel kun je kopen waar je naar op zoek bent. Voor advies met betrekking tot je schilderklus reken je eveneens op ons. Wij zijn echter niet alleen jouw groothandel voor schilderbenodigdheden: we zijn ook dé showroom voor stukadoors en doe-het-zelvers die met stucwerk aan de slag willen gaan. Onze medewerkers staan dus ook met plezier voor je klaar als je advies bij stucwerk nodig hebt.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom langs in onze winkel in Leiden

Ben je benieuwd naar alle soorten en kleuren muurverf die je in onze winkel kunt kopen? Kom dan eens langs en bekijk ons assortiment in het echt. Dan kun je ook meteen om advies op maat vragen, als je daar behoefte aan hebt. Heb je nu al een vraag voor onze specialisten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@stucshowroom.nl of bel naar 071 – 512 75 80 en ga direct met een van onze vakkundige medewerkers in gesprek.