Binnenkort meer

IN OPBOUW

Een uitgebreide tegelshowroom in Leiden

Binnenkort openen we onze nieuwe showroom. Doe inspiratie op, bekijk de nieuwste trends en ga samen met een adviseur opzoek naar de juiste afwerking, tegel of inrichting.

In onze gloednieuwe tegelshowroom in Leiden vind je altijd wel een set tegels die aansluit bij jouw wensen. Doe inspiratie op, bekijk de nieuwste trends en ga samen met een adviseur op zoek naar de juiste afwerking, tegelsoort en inrichting. Stucshowroom heeft alles in huis om jouw woning of bedrijfspand een mooie afwerking te geven. Bestel jouw tegels dus bij dé specialist in Leiden!

Binnenkort meer

Laat je verassen door ons aanbod in dé tegelshowroom van Leiden

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw vloer of wand? Kom nu al langs in onze tegelshowroom in Leiden en bekijk de nieuwste trends in wand-, plafond- en vloerafwerkingen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vloer- en wandtegels. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende kleuren, soorten en maten. Weet je niet echt welke tegels het meest geschikt zijn voor jouw woning of bedrijfspand? Ga dan eens met onze ervaren medewerkers in gesprek. Zij luisteren graag naar jouw wensen en denken mee om de beste optie in jouw situatie te vinden. Door hun persoonlijke benadering voel je je gelijk thuis in onze tegelshowroom in Leiden.

Bij ons vind je ook gereedschap om de tegels zelf te zetten

Wil je de tegels die je in onze winkel in Leiden koopt zelfs zetten? Ook dan hebben wij voldoende materieel ter beschikking. Wij verkopen namelijk gereedschap voor tegelzetters, zowel particulieren als professionele vaklieden. Met ons gereedschap van hoogstaande kwaliteit is jouw project zo afgerond!

Bestel jouw tegels

Kom eens langs bij onze tegelshowroom in Leiden of bestel jouw tegels direct via onze webshop. Indien je nog vragen hebt, neem je eenvoudig contact met ons op via het telefoonnummer 071 – 512 75 80 of e-mailadres info@stucshowroom.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!