Klaarstaan voor de

Tegelzetter

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter.

Ons assortiment

Ook voor de tegelzetter hebben we een ruim aanbod van professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, metalen tegelprofielen en voegmiddelen.

Vloer- en wandtegels

Je kunt bij ons ook terecht voor vloer- en wandtegels.  Een gigantisch aanbod dat snel leverbaar is vanuit het groot centraal magazijn.

De showroom wordt constant up-to-date gehouden afgestemd op de laatste trends. Tegels in alle soorten en maten van hoogwaardige kwaliteit, toepasbaar in elke ruimte en tegels die geschikt zijn voor buiten!

Een professionele huisstijl

Professionaliteit en herkenbaarheid uitstralen als bedrijf is in deze tijd heel erg belangrijk. Ook hier kunnen wij bij helpen. Naast het leveren van afbouwmateriaal kunnen wij ook helpen met de communicatie van je bedrijf.

  • een sterk logo
  • professionele huisstijl
  • briefpapier
  • visitekaartjes
  • social media campagne
  • websites

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends en technieken in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.