Klaarstaan voor de

Tegelzetter

Gereedschap voor iedere tegelzetter

Bij ons vind je al het gereedschap dat een tegelzetter nodig heeft om zijn werk naar behoren uit te voeren. Stucshowroom is een ervaren bedrijf dat producten en diensten levert gericht op de afbouw van woningen en bedrijfspanden. Waar wij voornamelijk bekend staan als stukadoorgroothandel, bieden wij naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter aan. Kom dus jouw tegelgereedschap kopen in onze showroom in Leiden!

Ons assortiment aan gereedschap voor de tegelzetter is erg ruim

Voor de tegelzetter hebben we een ruim aanbod aan professioneel gereedschap, pasta- en poederlijmen, metalen tegelprofielen en voegmiddelen. Of je nu thuis aan de slag gaat met het aanleggen van tegels of dat je juist een professionele tegelzetter bent; wij hebben alles in huis om jouw project te laten slagen. Mocht je niet echt weten welk tegelgereedschap je precies wilt kopen, kun je altijd advies vragen aan onze medewerkers. Zij beschikken over de kennis en kunde om jou te helpen.

Vloer- en wandtegels

Naast tegelgereedschap voor iedere tegelzetter kun je bij ons ook vloer- en wandtegels kopen. Wij beschikken over een gigantisch aanbod dat snel leverbaar is vanuit een groot centraal magazijn. Zowel wand- als vloertegels zijn in ruime mate aanwezig in onze tegelshowroom in Leiden. De showroom wordt constant up-to-date gehouden, afgestemd op de laatste trends.

Een professionele huisstijl

Professionaliteit en herkenbaarheid uitstralen als bedrijf is in deze tijd heel erg belangrijk. Ook hier kunnen wij bij helpen. Naast het leveren van afbouwmateriaal kunnen wij ook helpen met de communicatie van je bedrijf.

  • een sterk logo
  • professionele huisstijl
  • briefpapier
  • visitekaartjes
  • social media campagne
  • websites

Deel je vragen met onze medewerkers

Kom een keer langs bij Stucshowroom in Leiden om jouw tegelgereedschap te kopen of bekijk ons aanbod in onze online showroom. Heb je nog vragen over ons gereedschap voor tegelzetters? Bel dan gerust naar 071 – 512 75 80, e-mail naar info@stucshowroom.nl of stel jouw vraag via ons contactformulier.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends en technieken in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.