Vloer- en wandtegels te koop in Leiden

Wanneer je op zoek bent naar een uitgebreide collectie aan vloer- en wandtegels in of rondom Leiden, dan is het raadzaam om eens bij ons langs te komen. Stucshowroom beschikt over een uitgebreide vloertegelwinkel met fraaie tegels voor jouw woning of bedrijfspand in regio Leiden. Je bestelt de tegels eenvoudig via onze website of in onze showroom. Kom jij binnenkort jouw vloertegels uitzoeken in onze tegelshowroom in Leiden?

Wij verkopen diverse vloer- en wandtegels in onze winkel in Leiden

In onze vloertegelwinkel in het mooie Leiden hebben wij een moderne tegelshowroom waar alle tegels uit ons assortiment zichtbaar zijn. Zo vind je in onze moderne showroom altijd de juiste vloertegels om jouw woning of pand in de omgeving van Leiden van een mooie afwerking te voorzien. Wil je zelfstandig nieuwe tegels in jouw woning aanleggen? Of ben je juist tegelzetter van beroep? Het maakt niet uit, wij beschikken namelijk over alles wat je nodig hebt, van tegels tot gereedschap voor de tegelzetter. Doordat wij ruim veertig jaar ervaring hebben, weten wij precies wat jij nodig hebt. Voor elke doelgroep hebben wij de geschikte materialen in huis. Zoek je wandtegels voor buiten? Maak dan eerst gebruik van Knauf Skin materiaal en zorg voor een goede isolatie. Wij vertellen je graag over de voordelen van dit product.

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Als groothandel kunnen wij grote hoeveelheden vloertegels leveren. Naast vloertegels kun je bovendien ook andere tegels zoals wandtegels bestellen in onze tegelshowroom in Leiden. Weet je niet zeker welke tegels het beste passen in jouw woning of pand? Vraag dan vrijblijvend advies aan een van onze medewerkers. Zij weten alles van tegels en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ons deskundige personeel heeft altijd aandacht voor de wensen en behoeften van de klant. Doordat wij meedenken met iedere bezoeker, komen veel professionals vaak terug bij ons. Zij weten dat wij producten van hoogstaande kwaliteit hebben en hen bovendien van gedegen interieuradvies voorzien. Dat maakt onze vloertegelwinkel hét adres voor vloer- en wandtegels in Leiden.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Loop eens binnen bij onze vloertegelwinkel in Leiden en zoek de vloer- en wandtegels uit die jij nodig hebt! Wij staan graag voor je klaar. Heb je nog vragen over de vloertegels en andere tegels die je in onze tegelshowroom in Leiden kunt kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 071 – 512 75 80 of stuur een e-mail naar info@stucshowroom.nl.