Stucshowroom V2

Klaarstaan voor de

SCHILDER STUKADOOR TEGELZETTER DOE-HET-ZELVER

071 - 512 75 80 | info@stucshowroom.nl
Scroll Down

Stucshowroom:

Dé specialist in stucbenodigdheden

Ben je op zoek naar stucbenodigdheden? Al meer dan veertig jaar zijn wij de beste winkel voor materialen, advies, inspiratie en natuurlijk gezelligheid.

Stucshowroom is begonnen als klein winkeltje voor het kopen van stukadoorsmateriaal in Leiden en is later naar het Levendaal verhuisd. In 2002 naar de Zoeterwoudseweg, en in 2015 naar een nog grotere locatie op de Rooseveltstraat. Sinds 2020 hebben we een nieuwe showroom en werken we samen met de beste professionals in interieur en afwerking om deze up-to-date te houden met de nieuwste trends. Bij onze stukadoor groothandel in Leiden kun je terecht voor zowel het kopen van stukadoorsmateriaal als tips voor jouw stucproject. Kom eens langs en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van stucbenodigdheden!

Een uitgebreid aanbod aan stucbenodigdheden

De stucbenodigdheden die je bij ons kunt kopen, zijn geschikt voor zowel particulieren als professionals. Je kunt allerlei soorten stukadoorsmateriaal kopen in onze showroom in Leiden. Wil jij stucgereedschap kopen? Dan heb je bij ons dus keus genoeg. Wij hebben alles in huis om van jouw stucproject een succes te maken. Als erkend stukadoor in Leiden bieden wij bovendien uitgebreid advies voor de klus die je uit gaat voeren bij onze groothandel. Heb je toch de voorkeur voor het uitbesteden van je stucwerk? Dan kun je aan onze medewerkers vragen wie je het beste inschakelt. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid netwerk. We kennen daarom altijd wel iemand die geschikt is voor jouw stucopdracht.

Ons assortiment.

Onze groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan afbouwmaterialen. 

Sierlijsten en ornamenten

Gips en kunststof

Afbouwmaterialen

Voor de vakman en particulier

Decoratieve afwerkingen

Alle nieuwste trends

Wat we doen.

Onze stukadoor groothandel in Leiden heeft een uitgebreid assortiment aan stukadoorsmateriaal dat je direct bij ons kunt kopen. Hoe belangrijk onze showroom en winkel boordevol stucbenodigdheden ook zijn, onze gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Door hun persoonlijke betrokkenheid, inventiviteit en verantwoordelijkheid geven zij Stucshowroom als leverancier van stucbenodigdheden en andere afbouwmaterialen een duidelijke meerwaarde. Wij ontzorgen jou hierin volledig. Naast ons ruime aanbod aan stucbenodigdheden kun je namelijk ook bij ons terecht voor uitgebreide tips voor jouw project. Wil jij interieuradvies krijgen voor je woning of bedrijfspand? Ga dan eens met onze medewerkers in gesprek. Dankzij hun vriendelijke service zul je je vanzelf thuis voelen in onze showroom met stukadoorsmateriaal in Leiden.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Onze klanten.

Wij zijn Knauf Partner Stucsystemen 2024

Kom een keer langs

Wil je alles weten over het stukadoorsmateriaal dat je in onze stukadoor groothandel in Leiden kunt kopen? Kom dan een keer langs in onze showroom. Ook als je nog vragen hebt over onze stucbenodigdheden of hulp nodig hebt bij je stucproject, is het raadzaam om eens bij ons langs te komen. Tot snel!

Rooseveltstraat 40, 2321 BM Leiden

Meer zien van Stucshowroom?

 Bekijk onze winkel via Google Virtual Tour.

Wij zijn tijdens de bouwvak geopend!

Omdat veel van onze klanten door blijven werken tijdens de bouwvakantie zijn wij van geopend van: 

maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus 
van 6:30 tot 11:00 uur.

Openingstijden

maandag:06:30 – 16:30
dinsdag:06:30 – 16:30
woensdag:06:30 – 16:30
donderdag:06:30 – 16:30
vrijdag:06:30 – 16:30
zaterdag:Op afspraak
zondag:Gesloten