Wil je graag stucgereedschap kopen? Bij ons vind je een ruim assortiment aan gereedschappen. Wij beschikken over ruim veertig jaar ervaring in de afbouwbranche. Voor het kopen van al je stukadoorsgereedschap moet je bij Stucshowroom in Leiden zijn. Of je nu een professionele stukadoor bent of een particulier die zelfstandig thuis wilt klussen: wij voorzien je van het juiste materieel. Wanneer kom jij je stukadoorsgereedschap bij ons kopen?

Kom je stucgereedschap kopen in onze winkel

Bij ons kun je het stucgereedschap kopen dat je zoekt voor jouw stukadoorswerk. In onze showroom vind je alle benodigdheden om stucwerk uit te voeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan stukadoorsgereedschap zoals spachtels, troffels en plamuurmessen, maar je kunt ook emmers, schuurpapier en mortelkuipen bij ons kopen. Zorg dat je goed voorbereid bent en schaf alles aan wat je nodig hebt voor jouw project. Heb je geen idee wat je allemaal nodig hebt? Ga dan eens met onze medewerkers in gesprek. Zij staan altijd klaar om je te adviseren welk stukadoorsgereedschap jij moet kopen voor jouw klus. Met onze dienstverlening hebben wij al vele klanten mogen helpen. Bekijk onze eerder afgeronde projecten eens om een beeld van ons bedrijf te krijgen.

Voor al je stucbenodigdheden kom je naar ons

Naast stucgereedschap kun je bij ons ook diverse stucbenodigdheden voor een mooie afwerking kopen. Heb je bijvoorbeeld interesse in betonlook stucwerk? Dit type stucwerk geeft een stoere en strakke uitstraling aan je woning of bedrijfspand. Bovendien is het makkelijk te maken. Ook zijn er bij ons mooie sierlijsten en ornamenten verkrijgbaar om je stucwerk geheel af te maken. Wanneer je stukadoorsgereedschap gaat kopen, moet je namelijk ook rekening houden met een nette afwerking. Een sierlijst draagt bij aan een mooi eindresultaat.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bestel je gereedschap bij ons

Kom je stucgereedschap kopen in onze showroom in Leiden! Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze dienstverlening is erop gericht om jou met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Bel gerust naar 071 – 512 75 80 of e-mail naar info@stucshowroom.nl als je nog vragen hebt over het stukadoorsgereedschap dat je bij ons kunt kopen.