Sierlijsten en ornamenten kopen in Leiden

Met meer dan veertig jaar ervaring heeft Stucshowroom alles in huis om je van dienst te zijn met het plaatsen of herstellen van sierlijsten en ornamenten in je woning of pand in de regio Leiden. Je hebt bij ons keuze uit verschillende stuclijsten. Wij beschikken over de benodigde kennis, kunde en materialen van bekende merken. Zo schaf je in onze showroom in Leiden precies de sierlijsten en ornamenten aan die jij nodig hebt.

Welke sierlijsten en ornamenten uit onze showroom in Leiden spreken jou aan?

Bij het kopen van stuclijsten adviseren wij je op persoonlijke wijze over de mogelijkheden. In onze showroom te Leiden zie je verschillende voorbeelden van sierlijsten en ornamenten. Stucshowroom biedt plafond-, wanddecoraties en stuc-ornamenten aan die gefabriceerd zijn in verschillende materialen zoals gips, maar ook materialen als kunststof of cement – en dat in verschillende stijlen, bijvoorbeeld:

  • Jugendstil
  • Klassiek
  • Jaren 30-stijl
  • Lodewijk XVI-stijl
  • Victoriaans
  • Modern

Ook voor het kopen van stucgereedschap kun je bij ons terecht.

In onze winkel voeren wij ook vakkundige reparaties van stuclijsten uit

Beschik je over een oude woning met stuclijsten en ornamenten? Dan zijn wij in staat om alles na te maken of te tekenen. En heeft jouw pand aan waterschade geleden of is het plafond heel erg oud? Geen paniek, wij hebben alle middelen in huis om in vele situaties reparaties uit te voeren. Met de sierlijsten en ornamenten van onze winkel in Leiden ziet jouw pand er snel weer als nieuw uit!

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Wil je graag ideeën opdoen voor het maken of plaatsen van stuclijsten? Bezoek dan eens onze showroom of webshop. Hier kun je je oriënteren op de mogelijkheden en onze beschikbare materialen en prijzen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar om je van gedegen interieuradvies en meer informatie te voorzien. Daarnaast kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 071 – 512 75 80 of te e-mailen naar info@stucshowroom.nl.