Knauf Skin aanschaffen in Leiden

Je hebt de keuze uit diverse artikelen van Knauf Skin in onze showroom in Leiden. Stucshowroom heeft alles in huis om de afbouw van jouw woning of bedrijfspand goed te laten verlopen. Met ruim 40 jaar ervaring in de branche, weten wij precies hoe wij onze klanten van dienst kunnen zijn. Kom eens langs en ontdek hoe je Knauf Skin kunt aanbrengen in jouw woning in de regio Leiden!

Wij hebben diverse Knauf Skin materialen in onze winkel in Leiden

Knauf Skin is een systeem waarmee je een woning of pand van isolatie voorziet en zorgt voor een fraaie afwerking. Het is een energiezuinige oplossing die zowel bij nieuwbouw als renovatie kan worden ingezet. Doordat het vaak op buitengevels wordt aangebracht, is het ook mogelijk om Spachtelputz SPS erover te plaatsen als afwerking. Indien gewenst kun je met de medewerkers van onze winkel in Leiden in gesprek gaan over de mogelijkheden met Knauf Skin. Zij geven graag interieuradvies en denken met je mee over de aanpak van je project. Wij beschikken bovendien over allerlei stucgereedschap, dus je vindt zeker het gereedschap om een Knauf Skinsysteem te plaatsen.

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom eens langs

Heb je nog vragen over de Knauf Skin materialen die je in onze showroom in Leiden kunt kopen? Wij beantwoorden ze graag. Kom hiervoor langs in onze winkel of bezoek onze webshop. Indien je vragen hebt, bereik je ons eenvoudig via 071 – 512 75 80 of info@stucshowroom.nl. Graag tot ziens bij Stucshowroom!