Spachtelputz SPS aanschaffen in Leiden

Wil je graag Spachtelputz SPS aanschaffen bij een specialist in Leiden? Kom dan eens langs bij Stucshowroom. Wij hebben diverse stucbenodigdheden in ons assortiment, waaronder dit product. Met behulp van onze toepassingen geef jij je project een mooie afwerking. Ben je een professionele stukadoor of schilder, of juist een particulier die eenmalig een afbouwproject gaat uitvoeren? Wat jouw situatie ook is, in onze showroom schaf je de juiste materialen aan.

De Spachtelputz SPS van onze winkel in Leiden is flexibel inzetbaar

Spachtelputz SPS is een witte sierpleister die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Het heeft een pasta-achtige vorm en is weerbestendig. Spachtelputz SPS kan worden aangebracht op onder andere gipskartonplaten, fijn schuurwerk en plaatmateriaal. Ook zou je dit materiaal op beton kunnen aanbrengen, maar dan is het verstandig om vooraf de wanden te gipsen. Je kunt de Spachtelputz SPS van onze verfwinkel in Leiden tevens aanbrengen in de kleur waar jij behoefte aan hebt. Zo geniet je van een prachtig afgewerkte muur in de juiste kleur!

Showroom

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen.

Meer weten Forward Arrow

Showroom

Sep

Ervaar ons compleet ingerichte showroom met de laatste trends in de hedendaagse stijlen. Geef elke woon- of werkruimte de afwerking waar je je het prettigst bij voelt. Combineer sierlijsten, decoratieve wandafwerkingen en tegels of het nu voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of buitengevel is, Stucshowroom heeft het allemaal. Houd je van industrieel, landelijk, klassiek of vintage? Doe inspiratie op in de showroom, kom voor een kleuradvies of laat je begeleiden door één van de interieurstylisten waarmee we samenwerken die ook aan huis jouw droom helpt te verwezenlijken door inrichting en afwerking op elkaar te laten afstemmen.

Stukadoor

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden.

Meer weten Forward Arrow

Stukadoor

Sep

Waar het ooit mee begonnen is zijn wij als leverancier voor stukadoorsbenodigdheden echt een begrip in regio Leiden. De stukadoor grijpt bij ons nooit mis, het assortiment is uitgebreid en wij veren mee met de behoefte van de stukadoor. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen en houden de stukadoor up-to-date met workshops, trainingen en demonstraties van de nieuwste trends en technieken. Het is niet alleen gips waar een stukadoor dagelijks hun ambacht mee uitoefent. Er komt veel meer bij kijken dan dat, denkend aan cementpleisters, gevelisolatie, spachtelputz en decoratieve pleisters. Kortom, alles om een gebouw van binnen en buiten met een esthetisch en functioneel doel af te werken. Het is de stukadoor die hét moment creëert waarbij de klant een glimlach krijgt en het gevoel geeft dat hun woning eindelijk eigen wordt.

Schilder

Een schilder die stuukt en een stukadoor die schildert, de twee ambachten die met elkaar verbonden zijn.

Meer weten Forward Arrow

Schilder

Sep

Britz Technologies is an information technology company founded in 2011. We develop mobile and web applications that keep you one step ahead of the competition. Our expertise of more than 10 years helps us to provide work.

Tegelzetter

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen voor de tegelzetter.

Meer weten Forward Arrow

Tegelzetter

Sep

Om het compleet te maken leveren we naast al het stuc- en schildergerei ook de materialen naar behoefte van de tegelzetter, denkend aan professioneel tegelgereedschap, pasta- en poederlijmen, profielen en voegmiddelen. Uniek in Nederland is dat naast de stucafwerkingen ook vloer- en wandtegels in onze showroom te bewonderen zijn. Hoe ideaal is dat, combineer decoratieve pleisters met keramische natuursteen- of houtlooktegels op een stijlvolle manier. Creëer op originele wijze jouw moodboard met de aanwezige kleurenstalen, tegelmonsters en deco’s. De mogelijkheden worden op deze manier oneindig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag om advies aan onze medewerkers

Ook voor stucgereedschap om de Spachtelputz SPS aan te brengen, kun je in onze winkel in Leiden terecht. Onze klantvriendelijke medewerkers adviseren graag welke materialen je nodig hebt. Ook geven zij indien gewenst interieuradvies voor jouw woning of pand. Zo bieden ze jou optimale ondersteuning bij jouw project. Heb je nog vragen? Stel ze dan via 071 – 512 75 80 of info@stucshowroom.nl.